Ha esküvőre készülsz, vendégként, vagy jegyespárként, jó, ha tudod az esküvőkön leggyakrabban felcsendülő zenékre hogyan táncolj. Gyere el most esküvői tánctanfolyamunkra és a lagziban (vagy bálban) nem lesz gondod a hiányos tánctudásoddal!

Az esküvői tánctanfolyamon az alábbi táncok alapjait ismerhetik meg a résztvevők 10 alkalom alatt: angol keringő, merengue, csárdás/mulatós, bécsi keringő, disco, rock and roll, bachata, rumba, cha-cha-cha, salsa.

Tervezett alkalmak és táncok:
1. – angol keringő
2. – merengue
3. – csárdás/mulatós
4. – disco
5. – bécsi keringő
6. – rock and roll
7. – bachata
8. – rumba
9. – cha-cha-cha
10. – salsa
A változás jogát (a jelentkezők előzetes értesítése mellett) fenntartjuk.

A tanfolyam órái 2023. január 22-től, vasárnaponként 16:30-18:00 között lesznek megtartva.

A tanfolyami órákon csak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni. Bejelentkezni az info@evatanciskolaja.hu, vagy evatanciskolaja@gmail.com e-mail címen lehet a pár mindkét tagjának nevével, valamint egy telefonszámmal, január 15-ig.

A tanfolyamon résztvevők létszáma minimum 3, maximum 7 pár.

A teljes (10 alkalmas) tanfolyam díja: 80.000 Ft/pár. A tanfolyam egyes óráira is van lehetőség eljönni, egy alkalom díja 16.000 Ft/ pár, ha csak a tanfolyam első felére (1-5. órák) jönnél, az 5 alkalom díja 55.000 Ft/ pár.
Karácsonyi kedvezmény: a teljes tanfolyamra (10 alkalomra) beiratkozók december 20-ig 5.000 Ft (/pár) kedvezményben részesülnek.

Ajándékba adnád? A fa alá egy szép, pdf-ben küldött, kinyomtatható kupont tehetsz, így nem csak az élmény marad örök!

További információk a beiratkozásról, kedvezményekről itt, az árakról itt, öltözékről és egyéb kérdésekről itt olvashatóak.

A váltócipődet és a jókedvedet ne hagyd otthon!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Helyszín

Budapest, 1154, Pörge u. 90. (bejárat a Nádastó park felől)