Társastánc klubunkba várjuk a táncolni, mozogni vágyókat

Ha már tanultál valamennyit táncolni, és szeretnéd tánctudásod fejleszteni, szeretnél jó hangulatú órákon a pároddal kikapcsolódni, szeretettel várunk társastánc klubunkba.

A klub órák menete:

Egy-egy közösen előre kiválasztott stílusnak megfelelő tánc alaplépését, technikai megoldásait és alkalmanként 1-2 figuráját vesszük át alaposabban, sok gyakorlás mellett. Így akinek az adott táncstílus újdonságot jelent, az az alaplépést, és esetleg az újonnan vett figurát gyakorolhatja tanári irányítás mellett, akinek pedig a stílus már nem újdonság, és nagyobb figurakészlettel is rendelkezik, az nagyobb hangsúlyt fektethet a tökéletesebb technikai megoldásokra és az újonnan megismert figurára, miközben a már ismert figurákat gyakorolja – tanári javítással.
Várható stílusok (a csoport igényeitől függően változhat): cha-cha-cha, rumba, rock and roll, salsa, angol keringő, bachata, tangó…

Klubórák időpontja, beiratkozás, felzárkóztatás:

A klub órák vasárnaponként, 17:00-19:00 között lesznek megtartva.
Beiratkozás előzetesen: e-mailes jelentkezés alapján (info@evatanciskolaja.hu). A december 15-ig beiratkozók  10 % kedvezményben részesülnek.
Beiratkozás a következő 8 alkalomra személyesen 2019. 01. 13., 16:45-17:00.
Az első alkalom 2019. 01. 13. vasárnap 17:00-19:00 között lesz megtartva.
(További információk és jelentkezés: info@evatanciskolaja.hu)

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az info@evatanciskolaja.hu e-mail címen lehet január 9-ig.  A klubba alapvetően párok jelentkezését várjuk. A pár nélkül érkezőknek egymással (csak a megfelelő szerepben) és a tanárral van lehetőség a gyakorlásra.

A váltócipődet és a jókedvedet ne hagyd otthon! 🙂

További információk a beiratkozásról, kedvezményekről itt, a tanfolyamok menetéről itt, öltözékről és egyéb kérdésekről itt olvashatóak.

Részvételi díj

8 alkalom, alkalmanként 120 perc, 16.000 Ft/fő

Helyszín

Budapest, 1154, Pörge u. 90. (bejárat a Nádastó park felől)

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!