A legtöbb pár az esküvőszervező segítségének igénybevételével kapcsolatban meglehetősen szkeptikus. „Miért fizetnék azért pénzt, amit én is meg tudok csinálni? Én tudom, mit szeretnék, majd én kiválasztom a nekem tetsző szolgáltatásokat, szolgáltatókat, és annál jobb úgysem lehet.” Az esküvőszervező szolgáltatás nem ebből áll.

Az esküvőre készülő párok az esküvő szervezésében többségében először és utoljára vesznek részt. (Kivéve az esküvői szolgáltatókat, rendezvényszervezőket.) Egész más egy rendezvényen részt venni, mint azt megszervezni. Rengeteg olyan tényező van egy esküvőn, vagy rendezvényen, amin a nap sikere múlhat, és amire egy jegyespár várhatóan nem is gondol. Éppen ezért érdemes szakértő segítséget igénybe venni.

Az esküvőszervezői, vagy tanácsadói szolgáltatásom több részből tevődik össze, és ezek külön-külön, vagy együtt is kérhetők.

  1. Tervezés – milyen főbb szempontokat kell figyelembe venni a szervezés során.
  2. Szolgáltatók, szolgáltatások kiválasztása – olyan szolgáltatókat ajánlok, akik megfelelnek az általatok megfogalmazott követelményeknek, igényeknek, így nem kell több száz irreleváns ajánlatot végigolvasnotok, én előszűröm és rendezem az ajánlatokat számotokra, így összehasonlíthatóan látjátok majd azt a 3-5 (vagy igény szerint akár lényegesen több) szolgáltatót/szolgáltatást, akiket adott témára a legjobbnak tartok. Nincs szerződési kötelezettségetek, ha nem azt a szolgáltatót választjátok, akit én ajánlottam, az is rendben van.
  3. Buktatók és azok elkerülése – az esküvő szervezése és lebonyolítása közben számtalan apróságra (is) kell gondolni, amelyek kisebb-nagyobb fennakadást, problémát okozhatnak a nagy napban. Több, mint másfél évtized, és több száz esküvő tapasztalatát tudom a szolgálatotokba állítani azzal, hogy felhívom a figyelmeteket a különböző „bakikra”, amik előfordulhatnak, ha nem készülünk fel rájuk időben. Ezek a tanácsok az egyes szolgáltatások, szolgáltatók kiválasztásánál, megrendelésénél is, és a nagy napon is sokat segíthetnek.
  4. Szerződések – ha már sikerült kiválasztani a szolgáltatókat, a szerződéssel kapcsolatban is szívesen segítek: átnézem, hogy a szerződés ne csak a szolgáltató, de a Ti érdekeiteket is figyelembe vegye, illetve ellenőrzöm az általános megfelelőségét – nem jogászként (!), tehát nem jogi tanácsadást kapsz, de közgazdászként ismerem a szerződés érvényességének feltételeit, így abban is segítek, hogy ne írj alá érvénytelen szerződést.
  5. A Nagy Nap – szervezőként, ha szeretnétek, részt veszek a nagy napon, és ott is figyelek, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön.

Tanácsadóként, szervezőként a legfontosabb feladatom, hogy mindenek felett szem előtt tartsam az érdekeiteket, hogy az esküvőtök tényleg olyan legyen minden szempontból, amilyennek megálmodtátok.

Ahhoz, hogy pontosan meg tudjuk határozni, számotokra milyen szolgáltatások lesznek a legmegfelelőbbek, kérlek, üljünk le egy kötetlen beszélgetésre egy kávé, vagy egy üdítő mellett (vagy online), és beszéljünk arról, hogy Ti mit szeretnétek! A beszélgetés (első tanácsadás) ingyenes, és semmire nem kötelez. (Az árak a szolgáltatás mennyiségétől függően változnak.)