Gömöriné Éva vagyok, az Éva Tánciskolájának alapítója.

13 évesen kezdtem táncolni, és az első pillanattól imádtam, igaz, a tehetség hiányzott hozzá. Rengeteg tanulás, gyakorlás, küzdés után sikerült látható eredményeket elérnem.

Néhány év versenytáncot követően a Magyar Művelődési Intézetnél (a táncszakma igen jeles képviselőinél, mint Jánosi László, Gruber Márta, Novák Zsuzsa, Matyaczkó Olga, Dalotti Tibor, Juhász Valéria és Ligeti Mária) szereztem társastánc, történelmi társastánc és jazzbalett táncoktatói végzettséget. Ezt követően még bővítettem ugyanitt az ismereteimet versenytánc szakedzői képzésen, majd az eltelt évek alatt különböző táncstílusokban tanultam tovább (latin divattáncokat, salsát, bachatát, merenguét, az új divattáncokat, mint electroswing, shuffle, és számos egyéb stílust).

A tánciskolát 2006. februárjában, végzett táncoktatóként nyitottam meg. Azóta nagyon sok mindenkinek sikerült táncoktatásommal örömet szerezni, ami engem nagy boldogsággal tölt el. Korosztálytól függetlenül imádok tanítani.

A tanítványaim élvezik a gyümölcsét, hogy én nehezen kezdtem a táncos pályafutásom, hiszen nálam jobban senki sem tudja, hogy egy kezdő táncosnak nem elég megmutatni a figurát / mozdulatot. Természetes, hogy többféleképen magyarázzak mindent, hiszen mindenki másképp érti, mint ahogy az is természetes, hogy segítek a mozdulatok pontosításában.

Csodálatos érzés, amikor látom, hogy a zene és a tánc hatására egy-egy zárkózott, gátlásos vagy fogyatékkal élő ember kinyílik, tartása megváltozik, mozdulatai határozottabbá válnak és arcán a boldogság mosolya szélesedik.

Tanfolyamaimon (néhány kivétel mellett) a korosztályok együtt táncolnak, néha több generáció azonos csoportban, azonos parketten. Számomra a tánc szenvedély, szerelem! Boldogsággal tölti el testem, lelkem, akárcsak az oktatás.

A mottóm, hogy a tánc mindenkié! Mindenki megtanulhatja, és mindenkit boldoggá tud tenni. Tánc közben elfelejtjük a mindennapi gondokat, így ezt nevezhetjük akár terápiának is! Nemcsak a versenytáncosok, profi táncosok élvezhetik a zene és a mozgás örömét, hanem bármelyik hétköznapi ember is, aki akár csak egyszer is, de elkezd a zenére, a lüktetésre figyelve mozogni. Aki szereti a zenét, az táncolni is megtanulhat!

Ha hozzám jössz táncot tanulni, akkor élvezni fogod testeddel, lelkeddel és minden lépéseddel!

A táncoktatóként eltöltött másfél évtized alatt több, mint száz esküvőn nyújtottam a pároknak személyes támogatást, problémamegoldást, esetenként konferálást is, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen. A tánciskola szolgáltatási köre így másfél évtized elteltével esküvők és egyéb rendezvények koordinálásával is bővült.

Ha ceremóniamestert, esküvői tanácsadót/szervezőt és/vagy tánctanárt szeretnél, a legjobb helyen jársz.

Mint esküvői szolgáltató, 2021-ben minősített tagja lettem az ESZSZÉ-nek, azaz az Esküvői Szolgáltatók Szakmai Érdekképviseleti Egyesületének, ahol az eddigi munkáim alapján ajánlottak más esküvői szolgáltatók, valamint korábbi jegyespárok. Ezúton is köszönöm az ajánlásokat!