Gömöriné Éva vagyok, az Éva Tánciskolájának alapítója.

A tánciskolát 2006. februárjában nyitottam meg. Azóta nagyon sok mindenkinek sikerült táncoktatásommal örömet szerezni, ami engem nagy boldogsággal tölt el. Korosztálytól függetlenül imádok tanítani.

Csodálatos érzés, amikor látom, hogy a zene és a tánc hatására egy-egy zárkózott, gátlásos vagy fogyatékkal élő ember kinyílik, tartása megváltozik, mozdulatai határozottabbá válnak és arcán a boldogság mosolya szélesedik.

Tanfolyamaimon (néhány kivétel mellett) a korosztályok együtt táncolnak, néha több generáció azonos csoportban, azonos parketten. Számomra a tánc szenvedély, szerelem! Boldogsággal tölti el testem, lelkem, akárcsak az oktatás.

A mottóm, hogy a tánc mindenkié! Mindenki megtanulhatja, és mindenkit boldoggá tud tenni. Tánc közben elfelejtjük a mindennapi gondokat, így ezt nevezhetjük akár terápiának is! Nemcsak a versenytáncosok, profi táncosok élvezhetik a zene és a mozgás örömét, hanem bármelyik hétköznapi ember is, aki akár csak egyszer is, de elkezd a zenére, a lüktetésre figyelve mozogni. Aki szereti a zenét, az táncolni is megtanulhat!

Ha hozzám jössz táncot tanulni, akkor élvezni fogod testeddel, lelkeddel és minden lépéseddel!

Eddig a táncoktatóként eltöltött másfél évtized alatt több, mint száz esküvőn nyújtottam a pároknak személyes támogatást, problémamegoldást, esetenként konferálást is, hogy a nagy napon minden tökéletes legyen. Idén a tánciskola szolgáltatási köre esküvők és egyéb rendezvények koordinálásával is bővül.

Ha ceremóniamestert és/vagy tánctanárt szeretnél, a legjobb helyen jársz.