Beiratkozás, minimum létszám


A frissen induló tanfolyamok esetén (ahol még nincs meglévő csoport) a beiratkozás, és befizetés mindig legkésőbb az első óra előtt történik, már működő tanfolyamok esetén pedig normál, 8 alkalmas tanfolyam (pl. Kezdő I. után a Kezdő II.-re a beiratkozás) a működő kurzus 7. alkalmával, intenzív, 16 alkalmas tanfolyam esetén pedig a működő kurzus 12.alkalmával. A tanfolyamok csak a megfelelő befizetett létszám esetén indulnak. A minimum létszám a budapesti kurzusokon 6 fő. Amennyiben a minimum létszám nem jön össze, a tanfolyam nem indul. Ha a résztvevők azonban úgy döntenek, lehet létszám alatti kurzus is, ilyenkor a résztvevők arányosan fizetik a minimum létszám díját. A létszám alatti kurzusokon kedvezmények nem érvényesíthetők. A befizetések mindig a következő 8 (intenzív tanfolyam esetében 16) alkalmas egységre érvényesek. Ha valaki a befizetésről, beiratkozásról lemarad, de szeretne csatlakozni a csoporthoz, azt a 8 alkalom feléig megteheti, de ebben az esetben is a teljes kurzus díja fizetendő.

Órajegy

Amennyiben valaki látja előre, hogy nem fog a teljes tanfolyamra eljönni, de amikor éppen van ideje azért jönne, és gyakorolna, vagy csak szeretné megnézni az órát, hogy hogy is zajlik, mielőtt beiratkozna, erre is van lehetőség. Csak működő tanfolyamokra vonatkozóan lehetőség van egy-egy órára befizetni. Az órajegy ebben az esetben helyszíntől függetlenül 5.000 Ft / fő, egy alkalomra (120 perc), esküvői tánctanfolyam esetében 12.000 Ft/pár. Az órákon órajeggyel résztvevők nem növelik a tanfolyam létszámát, a minimum létszámnak (illetve csökkentett létszámnál a minimum befizetésnek) az órajegy díján felül kell meglenni.

Kedvezmények


1. Ajánlj másoknak!

A már beiratkozott táncosok (Kezdő II. csoporttól), ha a következő frissen induló tanfolyamra (Kezdő I., ill. Versenytánc-előkészítő) invitálnak ismerőst, fejenként 10% kedvezményt kapnak az aktuálisan futó kurzusuk díjából. A kedvezmény feltétele, hogy a meghívott új beiratkozó a tanfolyam díjat befizesse, és beiratkozáskor megjelölje a kedvezményezettet, mint ismerőst. Egy új beiratkozó után csak egy táncos kaphat kedvezményt, és csak az első beiratkozáskor.

  1. Gyakorolj többet!

A magasabb szintű csoportokból bárki ingyenesen látogathatja az alacsonyabb szintű csoportok óráit – a terem kapacitásáig.

  1. Szervezz csoportot!

Aki egy egész tanfolyami csoportot megszervez baráti köréből, ismerősei közül (azaz saját magán kívül minimum 10 fő beiratkozó csatlakozik hozzá), az ezen az általa szervezett csoporton – annak működéséig – ingyenesen vehet részt.

  1. Szalagavató, nyitótánc? Fizess előre!

Ha szalagavató/nyitótáncotok díját előre, egy összegben rendezitek, 10% kedvezményt tudunk adni a tejles árból.

Tanfolyami áraink és kedvezmények megtekintéséhez kattints ide