Itt az Éva Tánciskolájának néhány korábbi tanítványa mondja el véleményét az órákról, oktatásról, koreográfiáról. További vélemények olvashatóak a facebookon, illetve itt.

A szalagavatók és tanfolyamok kapcsán kapott ajánlások itt olvashatók, az esküvőkön részt vett szolgáltató kollégák véleményei pedig itt találhatók.

Jegyespárok véleménye az esküvő után

Zsani és Balázs:

“…És tényleg minden úgy történt ahogyan ígérte, sőt még azon túl is. Amit kifejezetten kiemelnénk az Évi rugalmassága, figyelmessége, kedvessége, segítőkészsége, pontossága és precizitasa, hiszen nem csak magára a tánc koreográfiára figyelt… a legcsodálatosabb napunkat még felejthetetlenebbé tette mint gondoltuk…” Az ajánlást teljes szövegéért, képekért és videóért kattints ide!

Gyöngyi és Viktor:

“…. Nagyon kedves, lelkes, és esküvői táncok kapcsán rendkívül tapasztalt. Annak ellenére, hogy nem csak kezdők vagyunk, de én még mozgásomban korlátozott is vagyok, kiváló, személyre szabott koreográfiát talált ki…” Az ajánlás teljes szövegéért és a táncról készült videó részletért kattints ide!

Suzy és Balázs:

“Évit mindenkinek csak ajánlani tudjuk!! Ha egy különleges és egyedi táncot szeretnétek, akkor benne nem fogtok csalódni!… a táncunk nagyot dobott az esküvőn, és azóta is halljuk a násznéptől, hogy milyen fantasztikus volt a táncunk.” Teljes szöveg, képek és videó itt.

Anett és Attila:

Évi nem ismeri a lehetetlent, ha esküvői táncoktatásról van szó. … Egy nagyon szép, látványos, de mégis gyorsan betanulható koreográfiát állított össze számunkra. Nagyon szerettünk járni a táncpróbákra, mindig nagyon jó hangulatban teltek és Évi nagyon profi és segítőkész volt végig. (Kattints ide a teljes szövegért!)

Niki és Peti:

“…. Hatalmas türelemmel, rugalmassággal és szakértelemmel állt hozzánk, mindezt végig online. … Nem voltunk egyszerű eset, négy ballábbal és kevés idővel álltunk neki és a végén hatalmas sikert értünk el. Keressétek bátran, nyugodt szívvel ajánlom!” (Teljes szöveg és képek megtekintése itt.)

Ági és Jani:

Éva a leges legjobb tánctanár, aki maximális türelemmel, kiváló szakértelemmel segített Nekünk felkészülni az esküvői táncra. … Összeállított részünkre egy olyan személyre szóló, könnyen megtanulható, de ugyanakkor látványos elemeket tartalmazó koreográfiát, ami hűen tükrözött minket, a mi általunk képviselt értékeket! (A teljes szöveghez kattints ide!)

Marcsi és Laci:

Bár az első táncpróbára még félénken érkeztünk az esküvői készülődés kedvenc része lett számunkra a táncunk betanulása. Külön kiemelném azt is, hogy milyen egyedi, személyünkre szabott koreográfiát készített nekünk Évi, pedig a választott zenénk sem volt hétköznapi, olyannyira hogy más tánctanár el sem vállalta volna a feladatot. (Teljes szövegért, részletekért és képekért kattints ide!)

Nóri és Csabi:

…Mindenkinek ajánlom Évit, nagyon profi, lelkiismeretes, korrekt és rugalmas, de nem is akarom tovább ragozni, ha esküvőre készültök és szeretnétek egy profi, teljesen rátok szabott táncot előadni és nem bánjátok hogy a násznép elájul tőletek akkor mindenképpen őt keressétek!…(Teljes szöveg megtekintéséhez kattints ide!)

Ági és Nándi:

Köszönjük szépen Évának, hogy segített megvalósítani a vőlegény álmát – keringőt táncoltunk az esküvőnkön…Köszönjük a testre szabott koreográfiát és a végtelen türelmet! (Teljes szöveghez kattints ide!)

Vió és Csabi:

Nekünk is Éva alkotta meg a nem picit sokszínű és látványelemekkel dúsított táncunkat, kihozta belőlünk amit lehetett(sőt!)!…CSODÁS lett a táncunk és imádtuk, de a vendégek közül is többen jelezték, mennyire VÁÓ! Emellett az esküvőnkön is … elképesztően sokat segített, sürgött-forgott folyamatosan! (Teljes szöveg és táncfotó itt.)

Réka és Tibi

“..részt vettünk vele először egy több-alkalmas, kiscsoportos esküvői-tánctanfolyamon, ahol eldöntöttük, hogy, szeretnénk, ha ő lenne a táncoktatónk. … Éva egyenes és határozott, táncolni szeretne megtanítani és ebben határozottan jó és tud segíteni; mindezek mellett azonban mindig kedves és jókedélyű. Mi úgy döntöttünk, hogy elhívjuk az esküvőnkre és nagyon jól tettük. Rengeteg (néhány kritikus) esetben tudott segíteni úgy, hogy az esküvőnk a végén valóban tökéletes lett.” Teljes szöveg és képek itt.

Sztella és Tomi:

A lagzi a legjobb reményeimet is felülmúlta! Csodálatos volt elejétől a végéig! A táncokba csúszott ugyan kis hiba, de annak ellenére, hogy Tamásba diktálták befelé az alkoholt, nagyon jól sikerültek! És imádták!…Ez nélküled nyilván nem sikerülhetett volna, úgyhogy köszönünk még egyszer mindent! 🤗🥰 (Teljes szöveg, és táncfotók itt.)

Eszti és András:

Nagyon köszönjük a sok jótanácsot és az oktatást, nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük a türelmet is! Gyönyörű lett a táncunk, ezt sokan meg is jegyezték és meg is könnyezték! (A videó lejátszásához kattints ide!)

Rita és Csaba:

Szuper hangulatúak voltak az órák, élveztük minden percét. Az esküvőnkön a táncokkal nagy sikert arattunk, bátran ajánljuk mindenkinek, hogy a nyitótáncon kívül is vállaljanak be még egy produkciót, duplán garantált a jó hangulat és szórakozás! Tánctanárnak pedig csakis Évit ajánljuk 🙂

Móni és Norbi:

Évi az általunk választott zenére teljesen ránk szabott és egyéniesített koreográfiát tanított be nekünk. Egyikünknek sem volt táncos múltja, így Évi az alapoktól kezdve építette fel nekünk a koreográfiát, nagyon türelmes volt velünk…Mindenki el volt ájulva, hogy mire vagyunk képesek…Ha táncolásra adjuk a lábunkat a jövőben 🙂 biztosan újra Évit választjuk majd! (Teljes szövegért kattints ide!)

Barbi és Martin:

Szeretnénk megköszönni, hogy betanítottál nekünk egy ilyen csodálatos táncot. Minden egyes órát élveztünk, mindig örömmel jártunk még az egész napos fárasztó munka után is, és a jókedv mindig jelen volt. Szívből örülünk, hogy megismerhettünk Téged, és hogy csodálatossá varázsoltad ezáltal az esküvőnket! (Teljes szövegért és a köszönőlevél képéért kattints ide!)

Szandi és Norbi:

Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen türelmes és rugalmas voltál, és a skyepos előkészítő órákat, ahol nagyon sokat tudtunk haladni… a koreográfiát úgy csináltad, ahogy mi szerettük volna, végig támogattál és biztattál…az esküvőn is segítettél mindenben…  (Teljes videó lejátszásához kattints ide!)

Gabi és István:

Két táncot tanultunk. Az első egy lassú zenére tánci, amit önmagunkhoz híven kicsit el is rontottunk. (Ez csak a mi hibánk, a gyakorlás hiánya). A második táncunkban csak apróbb hibák voltak, amit csak mi tudtunk. Ennek viszont a koreográfiája telitalálat volt, mindent vitt, a visszajelzések alapján lenyűgöztük násznépünket. Egy vendég szavait idézném: “Pistám, a te tánctudásodat ismerve ezzel a tánccal fából vaskarikát csináltál!”

Niki és Milán:

Kevés idővel és két bal- botlábbal is bevállaltunk három különböző táncstílust, amiből Évi szerintünk kihozta a maximumot. Maximális profizmussal állt hozzánk, bár azért sikerült néha kiharcolni pár perc kényszerszünetet a mert ugye nevetés közben nem marad levegő a tánchoz is, de ebben is partner volt. Köszönjük. 

Reni és Attila:

Az órák remek hangulatban teltek,  … nem csak a mozgások technikai pontosságát tanulhattuk meg Tőled, hanem teljesen átszellemülhettünk is,  …  Aki táncot szeretne tanulni és egy igazán professzionális tánctanárt szeretne választani, annak tökéletes választás vagy.   (Részletekért kattints ide.)

Edit és Krisztián:

Külön jó volt, hogy minden zenei stílusunkat figyelembe lehetett venni, és teljesen egyedi koreográfia készülhetett. …Rugalmas volt az Éva, és adott új ötleteket. Nem egy sémát húzott ránk, hanem hagyott kibontakozni minket…Egy párkapcsolati tréning szinten mozgott az egész… (Teljes videó lejátszásához kattints ide.)

Mariann és Tamás:

Az esküvői készülődés során.. az a sok stressz.. és akkor hazajöttem és volt egy táncóra… és utána így minden kiszállt belőlem minden stressz … Egy biztos pont, kapaszkodó, hogy na akkor ez menni fog és akkor lesz egy olyan rész ami tuti jó lesz… (Teljes videó lejátszásához kattints ide.)

Gabi és Máté:

A koreográfia hozzánk lett igazítva, látványos és pörgős, örülünk, hogy meg tudtuk tanulni. Az órák jó hangulatban teltek. Mindig addig gyakoroltuk az egyes részeket, amíg nem ment flottul, a hibákat kijavítottuk, hogy ne rögzüljön rosszul. (Teljes videó lejátszásához kattints ide.)

Anna és Attila:

Szerintem sokat tanultunk tőled mindenképpen. És élvezetes volt, jó volt. Minden alkalommal volt valami új, kicsit jobb lett úgy éreztem. Még ha nem esik is jól, azért jó, hogy elmondod, hogy mi nem jó, mert akkor tudjuk megtanulni, hogyha tudjuk, mi nem jó.  Alapvetően pozitív volt… (Teljes videó lejátszásához kattints ide.)

Tamás:

Nagyon vártunk minden órát, bár először tartottunk tőle, hogy nem tudunk majd eltáncolni semmit . Utólag már bánjuk, hogy vége lett. Éva nagyon felkészült volt és gyorsan megtalálta, hogy mi az, ami jól áll nekünk. Ezúton is köszönjük a fáradozásait. (Részletekért kattints ide.)

Enikő és Viktor:

Tekintve, hogy nagyon kevés időnk volt rá, ezért a lehető legegyszerűbb koreográfiát találta ki nekünk…nagyon türelmesen, kedvesen oktatott. Teljesen ránk szabta a koreográfiát. Nem is volt túl nehéz…Nagyon kellemes légkörben, nevetgéléssel, teltek az órák…Abszolút felkészült volt mindenre. (Teljes videó lejátszásához kattints ide.)

Kati és András:

Jó, barátságos légkörben teltek az órák, amit szerettünk volna az belekerült a koreográfiába, teljes mértékben ránk volt szabva, az időválasztás is szintén. Abszolút elégedettek vagyunk a végeredménnyel … ( Teljes videó lejátszásához kattints ide.)

Petra és Dani:

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönünk mindent, a sok türelmet és a segítséget, amit kaptunk. És igyekszünk majd helytállni a táncunkkal az esküvőn. Próbáljuk majd megcsinálni úgy, hogy tökéletes legyen. (Teljes videó lejátszásához kattints ide.)

Timi és András:

Nagyon jó hangulatban teltek az órák és ezt főleg Neked köszönhetjük. Otthon is lehettünk, ez fontos volt. Kötetlen volt az egész, szinte hozzánk igazítottad. Figyeltél ránk, ha valami problémánk volt, igazodtál ahhoz. Örülünk nagyon, hogy Te voltál… (Teljes videó lejátszásához kattints ide.)

Ha szeretnél velem kapcsolatba lépni, kattints ide!