Reni és Attila szöveges véleménye:

“…Az órák remek hangulatban teltek,  … nem csak a mozgások technikai pontosságát tanulhattuk meg Tőled, hanem teljesen átszellemülhettünk is,  …  Aki táncot szeretne tanulni és egy igazán professzionális tánctanárt szeretne választani, annak tökéletes választás vagy. …”  (Részletekért kattints ide.)

Mariann és Tamás véleménye:

Az esküvői készülődés során.. az a sok stressz.. és akkor hazajöttem és volt egy táncóra… és utána így minden kiszállt belőlem minden stressz … Egy biztos pont, kapaszkodó, hogy na akkor ez menni fog és akkor lesz egy olyan rész ami tuti jó lesz… Teljes videó lejátszásához kattints ide.

 

Tamás szöveges véleménye:

Nagyon vártunk minden órát, bár először tartottunk tőle, hogy nem tudunk majd eltáncolni semmit . Utólag már bánjuk, hogy vége lett. Éva nagyon felkészült volt és gyorsan megtalálta, hogy mi az, ami jól áll nekünk. Ezúton is köszönjük a fáradozásait. (Részletekért kattints ide.)

 

Kati és András véleménye:

Jó, barátságos légkörben teltek az órák, amit szerettünk volna az belekerült a koreográfiába, teljes mértékben ránk volt szabva, az időválasztás is szintén. Abszolút elégedettek vagyunk a végeredménnyel …
Teljes videó lejátszásához kattints ide.

 

Timi és András véleménye:

Nagyon jó hangulatban teltek az órák és ezt főleg Neked köszönhetjük. Otthon is lehettünk, ez fontos volt. Kötetlen volt az egész, szinte hozzánk igazítottad. Figyeltél ránk, ha valami problémánk volt, igazodtál ahhoz. Örülünk nagyon, hogy Te voltál… Teljes videó lejátszásához kattints ide.