Itt az Éva Tánciskolájának néhány korábbi tanítványa mondja el véleményét az órákról, oktatásról, koreográfiáról. További vélemények olvashatóak a facebookon.

Eszti és András véleménye:

Nagyon köszönjük a sok jótanácsot és az oktatást, nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük a türelmet is! Gyönyörű lett a táncunk, ezt sokan meg is jegyezték és meg is könnyezték! (A videó lejátszásához kattints ide!)

 

Rita és Csaba szöveges véleménye:

Szuper hangulatúak voltak az órák, élveztük minden percét. Az esküvőnkön a táncokkal nagy sikert arattunk, bátran ajánljuk mindenkinek, hogy a nyitótáncon kívül is vállaljanak be még egy produkciót, duplán garantált a jó hangulat és szórakozás! Tánctanárnak pedig csakis Évit ajánljuk 🙂

Móni és Norbi szöveges véleménye:

Évi az általunk választott zenére teljesen ránk szabott és egyéniesített koreográfiát tanított be nekünk. Egyikünknek sem volt táncos múltja, így Évi az alapoktól kezdve építette fel nekünk a koreográfiát, nagyon türelmes volt velünk…Mindenki el volt ájulva, hogy mire vagyunk képesek…Ha táncolásra adjuk a lábunkat a jövőben 🙂 biztosan újra Évit választjuk majd! (Teljes szövegért kattints ide!)

Barbi és Martin véleménye:

Szeretnénk megköszönni, hogy betanítottál nekünk egy ilyen csodálatos táncot. Minden egyes órát élveztünk, mindig örömmel jártunk még az egész napos fárasztó munka után is, és a jókedv mindig jelen volt. Szívből örülünk, hogy megismerhettünk Téged, és hogy csodálatossá varázsoltad ezáltal az esküvőnket! (Teljes szövegért és a köszönőlevél képéért kattints ide!)

 

Szandi és Norbi véleménye:

Szeretnénk megköszönni, hogy ilyen türelmes és rugalmas voltál, és a skyepos előkészítő órákat, ahol nagyon sokat tudtunk haladni… a koreográfiát úgy csináltad, ahogy mi szerettük volna, végig támogattál és biztattál…az esküvőn is segítettél mindenben…  (Teljes videó lejátszásához kattints ide!)

 

Gabi és István szöveges véleménye:

Két táncot tanultunk. Az első egy lassú zenére tánci, amit önmagunkhoz híven kicsit el is rontottunk. (Ez csak a mi hibánk, a gyakorlás hiánya). A második táncunkban csak apróbb hibák voltak, amit csak mi tudtunk. Ennek viszont a koreográfiája telitalálat volt, mindent vitt, a visszajelzések alapján lenyűgöztük násznépünket. Egy vendég szavait idézném: “Pistám, a te tánctudásodat ismerve ezzel a tánccal fából vaskarikát csináltál!”

 

Niki és Milán szöveges véleménye:

Kevés idővel és két bal- botlábbal is bevállaltunk három különböző táncstílust, amiből Évi szerintünk kihozta a maximumot. Maximális profizmussal állt hozzánk, bár azért sikerült néha kiharcolni pár perc kényszerszünetet a mert ugye nevetés közben nem marad levegő a tánchoz is, de ebben is partner volt. Köszönjük. 

 

Reni és Attila szöveges véleménye:

Az órák remek hangulatban teltek,  … nem csak a mozgások technikai pontosságát tanulhattuk meg Tőled, hanem teljesen átszellemülhettünk is,  …  Aki táncot szeretne tanulni és egy igazán professzionális tánctanárt szeretne választani, annak tökéletes választás vagy.   (Részletekért kattints ide.)

 

Edit és Krisztián véleménye:

Külön jó volt, hogy minden zenei stílusunkat figyelembe lehetett venni, és teljesen egyedi koreográfia készülhetett. …Rugalmas volt az Éva, és adott új ötleteket. Nem egy sémát húzott ránk, hanem hagyott kibontakozni minket…Egy párkapcsolati tréning szinten mozgott az egész… Teljes videó lejátszásához kattints ide.

 

Mariann és Tamás véleménye:

Az esküvői készülődés során.. az a sok stressz.. és akkor hazajöttem és volt egy táncóra… és utána így minden kiszállt belőlem minden stressz … Egy biztos pont, kapaszkodó, hogy na akkor ez menni fog és akkor lesz egy olyan rész ami tuti jó lesz… Teljes videó lejátszásához kattints ide.

 

Gabi és Máté véleménye:

A koreográfia hozzánk lett igazítva, látványos és pörgős, örülünk, hogy meg tudtuk tanulni. Az órák jó hangulatban teltek. Mindig addig gyakoroltuk az egyes részeket, amíg nem ment flottul, a hibákat kijavítottuk, hogy ne rögzüljön rosszul. Teljes videó lejátszásához kattints ide.

 

Anna és Attila véleménye:

Szerintem sokat tanultunk tőled mindenképpen. És élvezetes volt, jó volt. Minden alkalommal volt valami új, kicsit jobb lett úgy éreztem. Még ha nem esik is jól, azért jó, hogy elmondod, hogy mi nem jó, mert akkor tudjuk megtanulni, hogyha tudjuk, mi nem jó.  Alapvetően pozitív volt… Teljes videó lejátszásához kattints ide.

 

Tamás szöveges véleménye:

Nagyon vártunk minden órát, bár először tartottunk tőle, hogy nem tudunk majd eltáncolni semmit . Utólag már bánjuk, hogy vége lett. Éva nagyon felkészült volt és gyorsan megtalálta, hogy mi az, ami jól áll nekünk. Ezúton is köszönjük a fáradozásait. (Részletekért kattints ide.)

 

Enikő és Viktor véleménye:

Tekintve, hogy nagyon kevés időnk volt rá, ezért a lehető legegyszerűbb koreográfiát találta ki nekünk…nagyon türelmesen, kedvesen oktatott. Teljesen ránk szabta a koreográfiát. Nem is volt túl nehéz…Nagyon kellemes légkörben, nevetgéléssel, teltek az órák…Abszolút felkészült volt mindenre. Teljes videó lejátszásához kattints ide.

 

Kati és András véleménye:

Jó, barátságos légkörben teltek az órák, amit szerettünk volna az belekerült a koreográfiába, teljes mértékben ránk volt szabva, az időválasztás is szintén. Abszolút elégedettek vagyunk a végeredménnyel …
Teljes videó lejátszásához kattints ide.

 

Petra és Dani véleménye:

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönünk mindent, a sok türelmet és a segítséget, amit kaptunk. És igyekszünk majd helytállni a táncunkkal az esküvőn. Próbáljuk majd megcsinálni úgy, hogy tökéletes legyen. Teljes videó lejátszásához kattints ide.

 

Timi és András véleménye:

Nagyon jó hangulatban teltek az órák és ezt főleg Neked köszönhetjük. Otthon is lehettünk, ez fontos volt. Kötetlen volt az egész, szinte hozzánk igazítottad. Figyeltél ránk, ha valami problémánk volt, igazodtál ahhoz. Örülünk nagyon, hogy Te voltál… Teljes videó lejátszásához kattints ide.