Kinek szól?

Ugye Te sem akarsz kimaradni a jó bulikból? Ne a parkett szélén ülve várd a sült galambot, legyél a parkett ördöge velünk! Kezdő társastánc tanfolyamunkon a páros táncok alapjait (rumba, keringő, bachata, swing,…) sajátíthatod el 16 táncórán, majd a haladó tanfolyamon (szintén 16 alkalommal) ezt a tudást kiszélesítve a szórakozóhelyek zenei kínálatának 90-95%-át lefedjük a megismert táncokkal.

Akár tanultál már táncolni, akár teljesen kezdő vagy, szívesen látunk. Előzetes tánctudás nem szükséges, a táncokat az alaplépésektől és alap technikáktól kezdjük el megtanulni.

Párral, vagy anélkül?

A tanfolyam párcserével zajlik, így nem szükséges partnerrel érkezni.

Időpont

A tanfolyami órák időpontja, 2023. december 1-től, minden pénteken 18:30-20:30 és vasárnap 18:00 – 20:00 között lesznek megtartva. (A tánciskola a változtatás jogát fenntartja, a jelentkezőkkel történt előzetes egyeztetés mellett.)

Jelentkezés

Jelentkezni az info@evatanciskolaja.hu e-mail címen lehet 2023. november 20-ig. (A részvétel feltétele az előzetes jelentkezés, beiratkozás.)

Árak és kedvezmények

Részvételi díj: 16 alkalom, alkalmanként 120 perc, 52.000 Ft/fő/16 alkalom.

“Korán kelők” kedvezménye: ha november 13-ig befizeted a tanfolyam díját, 5.000 Ft/fő kedvezményben részesülsz, azaz 47.000 Ft/fő lesz a kedvezményes részvételi díj.

Ajándékba adnád? Fizesd be kedvesed, szüleid, gyermekeid – és a részvételi jegyet egy szép, pdf formátumú névre szóló kuponként is megkapod, hogy ne csak az élmény legyen örök emlék.

Kipróbálnád? Gyere el egy alkalomra! Az alkalmi jegy 6.500 Ft / fő, ami az adott alkalmon való részvételre jogosít 120 perc erejéig.

Ingyenes próba-óra

A tanfolyam kezdete előtt, november 26-án, vasárnap 18:00-19:00 között INGYENES kipróbálási lehetőséget biztosítunk. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az info@evatanciskolaja.hu, vagy az evatanciskolaja@gmail.com e-mail címen lehet, 2023. november 15-ig.

Egyéb információk

A tanfolyam nem korhatárhoz kötött gyerekeket 8-10 éves kortól tudunk fogadni, a felső korhatár a csillagos ég :).

A tanfolyam minimum 6, maximum 14 fő részvételével indul.

A váltócipődet és a jókedvedet ne hagyd otthon!

További információk a beiratkozásról, kedvezményekről itt, a tanfolyamok menetéről ittöltözékről és egyéb kérdésekről itt olvashatóak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Helyszín

Budapest, 1154, Pörge u. 90. (bejárat a Nádastó park felől)