Ági és Jani bécsi keringőt tanultak be nyitótáncként az esküvőjükre. Az időbeosztást az eltérő munkarend is nehezítette, a kevés közös szabadidőre pedig kislányuk is igényt tartott. Esküvőjük után a facebookon írtak ajánlást (szövegesen a kép alatt olvasható).

Az ajánlás szövege:

“Az esküvőnk életünk egyik legfontosabb pillanata volt, ahol azokkal ünnepeltünk és találkoztunk, akik legközelebb állnak hozzánk és akikkel meg akartuk osztani ezt a nagyszerű, életre szóló élményt! Az esküvőnk egyik fénypontja volt az az első alkalom, amikor ifjú párként, mint férj és feleség táncoltunk együtt. A vendégeink titkon ezt a pillanatot várták a legjobban,hiszen köztudott volt rólunk, hogy egyikünk sem a ,,táncparkett ördöge’’! Ez akkora nyomást helyezett ránk az esküvőszervezés során,hogy tudtuk ez a várva várt tánc nem jöhet létre Éva Tánciskolája segítse nélkül…

Éva a leges legjobb tánctanár, aki maximális türelemmel, kiváló szakértelemmel segített Nekünk felkészülni az esküvői táncra. Éva nem csak megtanította nekünk, hogy a tánc maga a szabadság, a lábak költészete, hanem, hogy a tánccal kimutathatjuk a bennünk rejlő pillanatnyi érzéseinket!Összeállított részünkre egy olyan személyre szóló,könnyen megtanulható, de ugyanakkor látványos elemeket tartalmazó koreográfiát, ami hűen tükrözött minket,a mi általunk képviselt értékeket!Mondanom sem kell a táncunk hatalmas sikert aratott!A vendégeink le voltak nyűgözve! Hálás köszönet Éva Tánc Gömöriné!Mindenkinek csak ajánlom őt és szaktudását! — János Kelemen társaságában.”
És képeik: