Nóri és Csabi egy bécsi keringőt tanultak be az esküvőjükre, kissé rendhagyó zenére (Ray LaMontagne – Hold you in my arms), így a keringő is tartalmazott különleges elemeket. Az esküvőt követően a facebookon érkezett az ajánlásuk (szövegesen a kép alatt olvasható).

Az ajánlás szövege:

Sziasztok!
2 hete volt az esküvőnk, előtte egy hónappal eszméltünk rá, hogy magunk nem tudunk betanulni egy 3-4 perces bécsi keringő koreográfiát.
Egy kollégám ajánlotta Évit, aki még aznap reagált és másnap már leegyeztettük az időpontokat. 8-10 alkalom alatt sikerült egy teljesen ránk szabott fantasztikus bécsi keringő koreográfiát betanulnunk, illetve a gyertyafény keringő lépéseit is meg tudtuk tanulni. Azóta rengetegen gratuláltak a táncokhoz, nem hiszik el hogy ennyi idő alatt sikerült olyan jól megtanulni a táncokat nulla alaptudással, mintha fél éve ezt tanulnánk.
Mindenkinek ajánlom Évit, nagyon profi, lelkiismeretes, korrekt és rugalmas, de nem is akarom tovább ragozni, ha esküvőre készültök és szeretnétek egy profi, teljesen rátok szabott táncot előadni és nem bánjátok hogy a násznép elájul tőletek akkor mindenképpen őt keressétek!
UI.: anyukám még most is minden nap elmondja, hogy ma is megnézte a táncos videónkat és nem hiszi el hogy így tudunk táncolni, azóta ezt mutogatja mindenkinek 😀
Üdv, egy boldog férj 😉