Kinek szól?

Buliznál, élveznéd a zene ritmusát és a partnered mozgását, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Vagy táncoltál már, de mélyítenéd a tánctudásod? Várunk szeretettel Bulis táncok tanfolyamán. A normál társastánc tanfolyamokhoz képest, ahol sokféle tánc alapjait lehet elsajátítani, itt csak 2 stílussal foglalkozunk: a bachata, és rock and roll lesz a két kiemelt tánc, ezekből azonban alaposabb tudást szerezhetsz a tanfolyamon. A résztvevők kérésére a 2 stíluson felül más tánc is szerepelhet a tanult táncok között.

Előzetes tánctudás nem szükséges, az alapoktól tanuljuk a táncokat.

Párral, vagy anélkül?

A tanfolyam párcsere nélkül zajlik, a partner nélkül érkezők egymással tudnak táncolni, fix párokkal.

Időpont

A tanfolyami órák időpontja, 2023. december 3-tól, minden kedden 18:00-20:00 és vasárnap 14:00 – 16:00 között lesznek megtartva. (A tánciskola a változtatás jogát fenntartja, a jelentkezőkkel történt előzetes egyeztetés mellett.)

Jelentkezés

Jelentkezni az info@evatanciskolaja.hu e-mail címen lehet 2023. november 20-ig. (A részvétel feltétele az előzetes jelentkezés, beiratkozás.)

Árak és kedvezmények

Részvételi díj: 16 alkalom, alkalmanként 120 perc, 52.000 Ft/fő/16 alkalom.

“Korán kelők” kedvezménye: ha november 13-ig befizeted a tanfolyam díját, 5.000 Ft/fő kedvezményben részesülsz, azaz 47.000 Ft/fő lesz a kedvezményes részvételi díj.

Ajándékba adnád? Fizesd be kedvesed, szüleid, gyermekeid – és a részvételi jegyet egy szép, pdf formátumú névre szóló kuponként is megkapod, hogy ne csak az élmény legyen örök emlék.

Kipróbálnád? Gyere el egy alkalomra! Az alkalmi jegy 6.500 Ft / fő, ami az adott alkalmon való részvételre jogosít 120 perc erejéig.

Ingyenes próba-óra

A tanfolyam kezdete előtt, november 26-án, vasárnap 18:00-19:00 között INGYENES kipróbálási lehetőséget biztosítunk. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az info@evatanciskolaja.hu, vagy az evatanciskolaja@gmail.com e-mail címen lehet, 2023. november 15-ig.

Egyéb információk

A tanfolyam nem korhatárhoz kötött gyerekeket 8-10 éves kortól tudunk fogadni, a felső korhatár a csillagos ég :).

A tanfolyam minimum 6, maximum 14 fő részvételével indul.

A váltócipődet és a jókedvedet ne hagyd otthon!

További információk a beiratkozásról, kedvezményekről itt, a tanfolyamok menetéről ittöltözékről és egyéb kérdésekről itt olvashatóak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Helyszín

Budapest, 1154, Pörge u. 90. (bejárat a Nádastó park felől)