Kedves Jegyespárok!  

Szeretnétek meglepni a vendégeiteket egy álomszép nyitótánccal – de szűkösek az anyagi lehetőségeitek? Jól jönne a tanári segítség, de nem ragaszkodtok egyedi koreográfiához? Sosem táncoltatok még, de egy elegáns szép tánc jól jönne gyorsan az esküvőre? Most erre kaptok megoldást.

Mit fogtok megtanulni?

Egy gyönyörű bécsi keringő koreográfiát, egy közkedvelt esküvői zenére – a saját párotokkal -, de a tanfolyamon NEM CSAK a koreográfiát sajátíthatjátok el, de a vezetés és követés alapjait is, így az összehangolt, harmonikus mozgást, TÁNCOT – mindezt rövid idő (3 hét) alatt!

Koreográfia

A tanfolyamon egy konkrét zenére készített koreográfiát tanulhattok meg, de NEM egyedi és személyre szabott módon. A koreográfia az adott zenére készül, és úgy kerül összeállításra, hogy egyszerű (bárki által letáncolható), de látványos legyen.

Ha az esküvőtökre EGYEDI koreográfiát szeretnétek betanulni, arra magánórán van lehetőségetek BÁRMILYEN általatok választott zenére. A koreográfia ebben az esetben az igényeitek, képességeitek és az esküvő egyéb körülményeinek figyelembe vételével készül, hogy teljesen személyre szabott legyen a táncotok. Kérd ajánlatunkat az info@evatanciskolaja.hu, vagy az evatanciskolaja@gmail.hu e-mailen!

Miért jó csoportos táncórán koreográfiát tanulni?

  • – teljes koreográfiát tanulhatsz meg
  • – megtanulsz bécsi keringőt táncolni
  • – megtanulod a vezetés-követés alapjait – így mással, más táncot is könnyebben táncolhatsz
  • – a tanári magyarázatok, részletes instrukciók segítségével a kezdő táncosok is könnyedén elsajátítják a mozdulatokat, figurákat
  • – az órákon nem csak instrukciókat kapsz (mint egy video-kurzuson), de visszajelzést is az általad megtanultakról – kijavítjuk a hibákat, hogy a táncotok tényleg szép legyen
  • – az órákon nem csak szóban, de fizikailag is korrigáljuk a mozdulatokat – segítek, hogy érezd is a mozdulatot, a ritmust -, így a végeredmény valóban harmonikus lesz.
  • – nem kell gondolkodnod a zene választáson, sem azon, hogy adott zene milyen stílusú (megfelel-e keringőnek, vagy sem)
  • – kis helyigényű “kompakt” koreográfiát kapsz, amely bármilyen méretű tánctéren letáncolható
  • – videofelvételek készülnek az órákon, így az órák között otthon is tudsz gyakorolni
  • – igény esetén minimális számú magánórán a koreográfiát az egyedi igényeidnek megfelelően testre szabhatjuk.

Időpont

A tanfolyam 2024. június 2-től, vasárnaponként 12:00 – 13:30 és keddenként 18:00-19:30 között lesz megtartva, 3 hét alatt, összesen 6 x 90 percben.

A változás jogát (a jelentkezők előzetes értesítése mellett) fenntartjuk.

Jelentkezés

A tanfolyami órákon csak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni. Bejelentkezni az info@evatanciskolaja.hu, vagy evatanciskolaja@gmail.com e-mail címen lehet a pár mindkét tagjának nevével, valamint egy telefonszámmal.

Létszám

A tanfolyamon résztvevők létszáma minimum 3, maximum 7 pár.

Árak

A tanfolyam díja: 45.000 Ft/pár. Mivel a tanfolyamon konkrét koreográfiát tanulunk és az órák egymásra épülnek, ezért alkalmanként nem lehet részt venni, csak a teljes tanfolyamon egyben.

További információk

További információk a beiratkozásról, kedvezményekről itt, az árakról itt, öltözékről és egyéb kérdésekről itt olvashatóak.

A váltócipődet és a jókedvedet ne hagyd otthon!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Helyszín

Budapest, 1154, Pörge u. 90. (bejárat a Nádastó park felől)