Ha esküvőd lesz, vagy esküvőre vagy hivatalos, de nem szeretnél a parkett szélén álldogálni tánctudás hiányában, itt a megoldás.

A CSOPORTOS táncórákon könnyen elsajátíthatod a lagzikon, bálokban, táncos rendezvényeken leggyakrabban előforduló táncokat. A CSOPORTOS táncórán természetéből fakadóan nem koreográfiát tanulunk, hanem egy-egy táncstílusban az alaplépéseket, stílust, tartást. És ami a legfontosabb, a vezetést és a követést. A tanfolyamon ugyan csak a saját pároddal kell táncolnod, de az esküvőn várhatóan mással is táncolsz majd. Az óráinkon elsajátíthatod, hogy hogy érezd jól magad a parketten akkor is, ha “idegennel” (pl. a násznép egy másik tagjával) táncolsz, hiszen ha megtanultad a vezetést/követést, bárkivel fogsz tudni táncolni.

(Ha az esküvődre koreográfiát szeretnél betanulni, magánórán van lehetőséged BÁRMILYEN általad választott zenére. Kérd ajánlatunkat az info@evatanciskolaja.hu, vagy az evatanciskolaja@gmail.hu e-mailen!)

A tanfolyam kezdő időpontja módosult, 2021. november 14-től, vasárnaponként 18:30 – 20:00 között lesz megtartva.

Az esküvői tánctanfolyamon az alábbi táncok alapjait ismerhetik meg a résztvevők: angol keringő, merengue, csárdás/mulatós, bécsi keringő, disco és rock and roll. A résztvevők igényeinek megfelelően a tanfolyami órák tovább bővíthetők egyéb táncokkal: bachata, tangó, rumba, cha-cha-cha, salsa.

Tervezett alkalmak és táncok:
1. – angol keringő
2. – merengue
3. – csárdás/mulatós
4. – disco
5. – bécsi keringő
6. – rock and roll
A változás jogát (a jelentkezők előzetes értesítése mellett) fenntartjuk.

A tanfolyami órákon csak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni. Bejelentkezni az info@evatanciskolaja.hu, vagy evatanciskolaja@gmail.com e-mail címen lehet a pár mindkét tagjának nevével, valamint egy telefonszámmal.

A tanfolyamon résztvevők létszáma minimum 3, maximum 7 pár.

További információk a beiratkozásról, kedvezményekről itt, az árakról itt, öltözékről és egyéb kérdésekről itt olvashatóak.

A váltócipődet és a jókedvedet ne hagyd otthon!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Helyszín

Budapest, 1154, Pörge u. 90. (bejárat a Nádastó park felől)