Ha esküvőd lesz, vagy esküvőre vagy hivatalos, de nem szeretnél a parkett szélén álldogálni tánctudás hiányában, itt a megoldás.

A CSOPORTOS táncórákon könnyen elsajátíthatod a lagzikon, bálokban, táncos rendezvényeken leggyakrabban előforduló táncokat. A CSOPORTOS táncórán természetéből fakadóan nem koreográfiát tanulunk, hanem egy-egy táncstílusban az alaplépéseket, stílust, tartást. És ami a legfontosabb, a vezetést és a követést. A tanfolyamon ugyan csak a saját pároddal kell táncolnod, de az esküvőn várhatóan mással is táncolsz majd. Az óráinkon elsajátíthatod, hogy hogy érezd jól magad a parketten akkor is, ha “idegennel” (pl. a násznép egy másik tagjával) táncolsz, hiszen ha megtanultad a vezetést/követést, bárkivel fogsz tudni táncolni.

(Ha az esküvődre koreográfiát szeretnél betanulni, magánórán van lehetőséged BÁRMILYEN általad választott zenére. Kérd ajánlatunkat az info@evatanciskolaja.hu e-mailen!)

A tanfolyam egészére váltott 6 alkalmas bérlet 36.000 Ft páronként.
Kedvezményes beiratkozás: ha szeptember 18-ig fizetsz be a teljes tanfolyamra, 10% kedvezményt kapsz, így a 6 alkalom páronként 32.400 Ft.

A tanfolyam órái egymástól függetlenek, egy-egy alkalom is látogatható. Az alkalmi jegy ára 12.000 Ft/ pár.

A tanfolyam kezdő időpontja: 2020. október 04. vasárnap 13:00 – 14:30 

Az esküvői tánctanfolyamon az alábbi táncok alapjait ismerhetik meg a résztvevők: angol keringő, merengue, csárdás/mulatós, bécsi keringő, disco és rock and roll. A résztvevők igényeinek megfelelően a tanfolyami órák tovább bővíthetők egyéb táncokkal: bachata, tangó, rumba, cha-cha-cha, salsa.

A táncok mellett – a táncórát követően, alkalmanként 15 percben – lehetőség van esküvői tanácsadásra, másfél évtized és többszáz esküvő tapasztalatából INGYENESEN. Kérdések és válaszok, hogyan kerüljük el a buktatókat, mire érdemes figyelni.

Tervezett időpontok és táncok:
2020. október 4. – angol keringő
2020. október 11. – merengue
2020. október 18. – csárdás/mulatós
2020. október 25. – disco
2020. november 11. – bécsi keringő
2020. november 18. – rock and roll
A programváltozás jogát fenntartjuk.

A TANFOLYAMI ÓRÁK BETEGSÉG MIATT 2 HÉT CSÚSZÁSSAL KEZDŐDNEK, OKTÓBER 18-TÓL.

A tanfolyami órákon csak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni. Bejelentkezni az info@evatanciskolaja.hu e-mail címen lehet a pár mindkét tagjának nevével, valamint egy telefonszámmal.

További információk a beiratkozásról, kedvezményekről itt,  öltözékről és egyéb kérdésekről itt olvashatóak.

A váltócipődet és a jókedvedet ne hagyd otthon!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Helyszín

Budapest, 1154, Pörge u. 90. (bejárat a Nádastó park felől)