Rövidesen esküvőd lesz? Esküvőre/szalagavatóra/bálba vagy hivatalos? Szeretnél a rendezvény táncos részében is részt venni, de nem tudod, hogy mozdulj a zenére? Gyere el a novemberben induló esküvői tánc tanfolyamunkra! (Nem csak jegyespároknak!)

Kinek szól?

A tanfolyamon CSOPORTOS órákon van lehetőséged az esküvőkön, bulikban, bálokban leggyakrabban előforduló táncstílusok alapját elsajátítani. Élvezettel, bulihangulatban már az első alkalomtól. A kiscsoportos órák lehetőséget nyújtanak arra, hogy a tanár mindenkivel személyesen foglalkozzon. Az esküvői tánc tanfolyam párok részére ideális. Ha szalagavató, karácsonyi bál, vagy egyéb rendezvény kapcsán szeretnél táncot tanulni, akkor is érdemes eljönni, de a tánciskola partnert nem tud biztosítani.

Itt könnyen és gyorsan tanulhatsz meg olyan táncokat, amiket utána gyakran és sokáig használhatsz. Rokizni mindenki szeret, keringő minden bálban van, manapság nincs buli latin zenék nélkül és a magyar összejöveteleken még mindig hódít a mulatós. A jókedv és a bulihangulat már az órákon is garantált. Élvezd a pörgést, a zene ritmusát és táncolja a pároddal úgy, ahogy mindig is szerettél volna megtanulni!

(Ha az esküvődre koreográfiát szeretnél betanulni, magánórán van lehetőséged BÁRMILYEN általad választott zenére. Kérd ajánlatunkat az info@evatanciskolaja.hu, vagy az evatanciskolaja@gmail.hu e-mailen!)

Időpont

A tanfolyam 2023. november 26-tól, vasárnaponként 16:00 – 17:30 között lesz megtartva.

Tartalom – az esküvői táncok

Az esküvői tánctanfolyamon az alábbi táncok alapjait ismerhetik meg a résztvevők 6 alkalom alatt: angol keringő, merengue, csárdás/mulatós, bécsi keringő, disco, rock and roll, illetve további 3 alkalom alatt: bachata, cha-cha-cha, salsa.

Tervezett alkalmak és táncok:
1. – angol keringő
2. – merengue
3. – csárdás/mulatós
4. – disco
5. – bécsi keringő
6. – rock and roll

7. – bachata
8. – cha-cha-cha
9. – salsa

A változás jogát (a jelentkezők előzetes értesítése mellett) fenntartjuk.

Jelentkezés

A tanfolyami órákon csak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni. Bejelentkezni az info@evatanciskolaja.hu, vagy evatanciskolaja@gmail.com e-mail címen lehet a pár mindkét tagjának nevével, valamint egy telefonszámmal.

Létszám

A tanfolyamon résztvevők létszáma minimum 3, maximum 7 pár.

Árak

A teljes (9 alkalmas) tanfolyam díja: 60.000 Ft/pár. Az első 6 alkalmon (1.-6.) való részvétel díja 45.000 Ft/pár A tanfolyam egyes óráira is van lehetőség eljönni, egy alkalom díja 11.500 Ft/ pár.

További információk

További információk a beiratkozásról, kedvezményekről itt, az árakról itt, öltözékről és egyéb kérdésekről itt olvashatóak.

A váltócipődet és a jókedvedet ne hagyd otthon!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Helyszín

Budapest, 1154, Pörge u. 90. (bejárat a Nádastó park felől)