Kedves Jegyespárok! Kedves Leendő Esküvői Vendégek!

Ha szeretnétek még a lagzi előtt a lakodalom leggyakoribb táncait elsajátítani – gyorsan, könnyedén és CSAK A SAJÁT PÁROTOKKAL, akkor itt a helyetek, ezen a tanfolyamon.

Milyen táncokat fogunk megtanulni?

Itt könnyen és gyorsan tanulhatsz meg olyan táncokat, amiket utána gyakran és sokáig használhatsz. Rokizni mindenki szeret, keringő minden bálban van, manapság nincs buli latin zenék nélkül és a magyar összejöveteleken még mindig hódít a mulatós. A jókedv és a bulihangulat már az órákon is garantált. Élvezd a pörgést, a zene ritmusát és táncolja a pároddal úgy, ahogy mindig is szerettél volna megtanulni!

Koreográfia

A tanfolyamon nem koreográfiákat tanulhattok, mivel egy koreográfia (jó esetben) az adott, kiválasztott zenére és a koreográfiát táncoló párra készül. A tanfolyamon tanultak azonban jól alkalmazhatók akár a későbbi koreográfia alapjaként, akár nem koreografált, szabad első táncként.

Ha az esküvődre koreográfiát szeretnél betanulni, magánórán van lehetőséged BÁRMILYEN általad választott zenére. A koreográfia az igényeid, képességeid és az esküvő egyéb körülményeinek figyelembe vételével készül, hogy teljesen személyre szabott legyen a táncotok. Kérd ajánlatunkat az info@evatanciskolaja.hu, vagy az evatanciskolaja@gmail.hu e-mailen!

Időpont

A tanfolyam 2024. március 24-tól, vasárnaponként 12:30 – 14:00 között lesz megtartva.

Tartalom – az esküvői táncok

Az esküvői tánctanfolyamon az alábbi táncok alapjait ismerhetik meg a résztvevők 6 alkalom alatt: angol keringő, merengue, csárdás/mulatós, bécsi keringő, disco, rock and roll, illetve további 3 alkalom alatt: bachata, cha-cha-cha, salsa.

Tervezett alkalmak és táncok:
1. – angol keringő
2. – merengue
3. – csárdás/mulatós
4. – disco
5. – bécsi keringő
6. – rock and roll

7. – bachata
8. – cha-cha-cha
9. – salsa

A változás jogát (a jelentkezők előzetes értesítése mellett) fenntartjuk.

Jelentkezés

A tanfolyami órákon csak előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni. Bejelentkezni az info@evatanciskolaja.hu, vagy evatanciskolaja@gmail.com e-mail címen lehet a pár mindkét tagjának nevével, valamint egy telefonszámmal.

Létszám

A tanfolyamon résztvevők létszáma minimum 3, maximum 7 pár.

Árak

A teljes (9 alkalmas) tanfolyam díja: 60.000 Ft/pár. Az első 6 alkalmon (1.-6.) való részvétel díja 45.000 Ft/pár A tanfolyam egyes óráira is van lehetőség eljönni, egy alkalom díja 11.500 Ft/ pár.

További információk

További információk a beiratkozásról, kedvezményekről itt, az árakról itt, öltözékről és egyéb kérdésekről itt olvashatóak.

A váltócipődet és a jókedvedet ne hagyd otthon!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Helyszín

Budapest, 1154, Pörge u. 90. (bejárat a Nádastó park felől)