Táncolnál, de azt sem tudod, melyik táncot kezdd el megtanulni?

Legyél a parkett ördöge velünk! Kezdő társastánc tanfolyamunkon a páros táncok alapjait (rumba, keringő, bachata, swing,…) sajátíthatod el 16 táncórán, majd a haladó tanfolyamon (szintén 16 alkalommal) ezt a tudást kiszélesítve a szórakozóhelyek zenei kínálatának 90-95%-át lefedjük a megismert táncokkal, így NEM KELL VÁLASZTANOD táncstílust!

Akár tanultál már táncolni, akár teljesen kezdő vagy, szívesen látunk. Előzetes tánctudás nem szükséges, a táncokat az alaplépésektől és alap technikáktól kezdjük el megtanulni.

Párral, vagy anélkül?

A tanfolyam párcserével zajlik, így nem szükséges partnerrel érkezni.

Miért jó nálunk a társastánc tanfolyam?

A tanfolyam kiscsoportos órákon zajlik (6-14 fő), így mindenkivel személyesen tud az oktató foglalkozni. Nincsenek bonyolult, követhetetlen feladatok, koreográfiák, a legegyszerűbb figurákkal kezdünk és fokozatosan nehezedik a feladat. Ha nem vagy jó kondícióban, az sem jelent akadályt, a terhelés fokozatos, hozzá tudsz szokni. A tanfolyamon résztvevők segítséget kapnak az otthoni önálló gyakorláshoz is videó formájában. Nem szorítkozunk a 10 versenytáncra, hiszen nem versenytáncosok alapozó órája – a szórakozóhelyeken, bálokon és bulikban előforduló különböző táncstílusokat lehet megtanulni. A tanfolyamnak van tanrendje, de a résztvevők igényeinek megfelelően rugalmasan kezelve. Nem csak lépések, figurák, vagy koreográfia, hanem tényleges vezetés/követés és tényleges TÁNCTUDÁS!

Időpont

A tanfolyami órák 2024. március 24-tól, minden vasárnap 10:00-12:00 között lesznek megtartva. (A tánciskola a változtatás jogát fenntartja, a jelentkezőkkel történt előzetes egyeztetés mellett.)

Jelentkezés

Jelentkezni az info@evatanciskolaja.hu e-mail címen lehet 2024. március 17-ig. (A részvétel feltétele az előzetes jelentkezés, beiratkozás.)

Árak és kedvezmények

Részvételi díj: 16 alkalom, alkalmanként 120 perc, 52.000 Ft/fő/16 alkalom.

Korán kelők kedvezménye: ha február 20-ig befizeted a tanfolyam díját, 5.000 Ft/fő kedvezményben részesülsz, azaz 47.000 Ft/fő lesz a kedvezményes részvételi díj.

Ajándékba adnád? Fizesd be kedvesed, szüleid, gyermekeid – és a részvételi jegyet egy szép, pdf formátumú névre szóló kuponként is megkapod.

Kipróbálnád? Gyere el egy alkalomra! Az alkalmi jegy 6.500 Ft / fő, ami az adott alkalmon való részvételre jogosít 120 perc erejéig.

Ingyenes próba-óra

A tanfolyam kezdete előtt, március 17-én, vasárnap 11:00-12:00 között INGYENES kipróbálási lehetőséget biztosítunk. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az info@evatanciskolaja.hu, vagy az evatanciskolaja@gmail.com e-mail címen lehet, 2024. március 10-ig.

Egyéb információk

A tanfolyam nem korhatárhoz kötött gyerekeket 8-10 éves kortól tudunk fogadni, a felső korhatár a csillagos ég :).

A tanfolyam minimum 6, maximum 14 fő részvételével indul.

A váltócipődet és a jókedvedet ne hagyd otthon!

További információk a beiratkozásról, kedvezményekről itt, a tanfolyamok menetéről ittöltözékről és egyéb kérdésekről itt olvashatóak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Helyszín

Budapest, 1154, Pörge u. 90. (bejárat a Nádastó park felől)