Esküvői táncórák

Az esküvőre való felkészülésben az általános tánc alapokat a csoportos táncórákon, az egyedi, személyre szabott koreográfiákat a magánórákon van lehetőség megtanulni. Bővebben:

Tánctanfolyamok

A tánciskolában különféle csoportos órákon lehetőség van az általános tánctudás megszerzésére (kezdő és haladó társastánc tanfolyamokon), vagy egy-egy stílusban alaposabban elmélyedni. Bővebben:

Szalagavató tánctanítás, koreográfia készítés

Szalagavatóra készültök? Tánctanárt kerestek? Itt megtaláljátok! A páros táncok teljes palettája mellett csoport és show tánc koreográfiákkal is … Bővebben:

Esküvő koordináció

A nagy nap eseményeinek levezénylése ceremóniamesterként (menetrend, konferálás, játékok, háttérmunka). Bővebben:

Esküvői tanácsadás

Mire figyelj az esküvőd szervezése során (a kezdetektől, a nászútig – akár részletekbe menően, szolgáltatóajánlással/kereséssel, akár csak néhány apróbb tanács erejéig). Bővebben:

Magán táncórák

A magánórát ajánljuk azoknak, akik egyedi igényekkel érkeznek, nem szeretnének mások jelenlétében próbálkozni, vagy nem szeretnének mással táncolni, csak … Bővebben:

Céges táncoktatás

Cégek esetén lehetőség van kihelyezett tanfolyamok szervezésére. Ennek megszámlálhatatlan előnye közül kiemelnénk: A dolgozóknak a kedvezményes tánctanulás egy plusz “cafeteria”. … Bővebben:

Online szolgáltatások

A tánciskolában igénybe vehető szolgáltatások közül több is elérhető online. A pandémiát több évvel megelőzően már sikeresen működött az online esküvői táncoktatás, illetve tánc magánóra és kérhető online az esküvői tanácsadás is. Bővebben:

Gyerek táncórák

Általános gyermek társastánc (5-12 éves korig) – többféle tánccal foglalkozunk, az oktató belátása és az igények alakulása függvényében. Bővebben: