Régóta szeretnél megtanulni táncolni? Vagy szeretnél egy igazán hasznos és sok örömöt adó ajándékot adni kedvesednek / szüleidnek / gyerekeidnek / szeretteidnek? Ajándékozz élményt!

Kezdő társastánc tanfolyamunkon a páros táncok alapjait (rumba, keringő, bachata, swing,…) sajátíthatod el 16 táncórán, majd a haladó tanfolyamon (szintén 16 alkalommal) ezt a tudást kiszélesítve a szórakozóhelyek zenei kínálatának 90-95%-át lefedjük a megismert táncokkal.

Akár tanultál már táncolni, akár teljesen kezdő vagy, szívesen látunk. Előzetes tánctudás nem szükséges, a táncokat az alaplépésektől és alap technikáktól kezdjük el megtanulni.

A tanfolyami órák időpontja, 2023. január 29-tól, minden csütörtökön és vasárnap 18:00 – 20:00 között lesznek megtartva. (A tánciskola a változtatás jogát fenntartja, a jelentkezőkkel történt előzetes egyeztetés mellett.)

Jelentkezni az info@evatanciskolaja.hu e-mail címen lehet 2023. január 15-ig. (A részvétel feltétele az előzetes jelentkezés, beiratkozás.)

Részvételi díj: 16 alkalom, alkalmanként 120 perc, 52.000 Ft/fő/16 alkalom
Karácsonyi kedvezmény: ha december 20-ig befizeted a tanfolyam díját, 5.000 Ft/fő kedvezményben részesülsz, azaz 47.000 Ft/fő lesz a kedvezményes részvételi díj.

Ajándékba adnád? A fa alá egy szép, pdf-ben küldött, kinyomtatható kupont tehetsz, így nem csak az élmény marad örök!


Kipróbálnád? Gyere el egy alkalomra! Az alkalmi jegy 6.500 Ft / fő, ami az adott alkalmon való részvételre jogosít 120 perc erejéig. A tanfolyam kezdete előtt, január 15-én, vasárnap 17:00-18:00 között ingyenes kipróbálási lehetőséget biztosítunk. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az info@evatanciskolaja.hu, vagy az evatanciskolaja@gmail.com e-mail címen lehet, 2023. január 5-ig.

A váltócipődet és a jókedvedet ne hagyd otthon!

További információk a beiratkozásról, kedvezményekről itt, a tanfolyamok menetéről ittöltözékről és egyéb kérdésekről itt olvashatóak.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Helyszín

Budapest, 1154, Pörge u. 90. (bejárat a Nádastó park felől)